11/2 2011

2011-02-11 / 21:17:12
Det blev ingen RAW för oss idag för Emil mådde inte tillräckligt bra, sen är det väl inte jätte bra att gå ut i stora folksamlingar så man smittar andra heller. Anna skulle ha följt med mig men det gick inte för Magnus slutade sent. Men det var en bekant som var intresserad av biljetterna så hon fick köpa dem =) Hon har tre barn, den minsta 8 månader men hon lyckades få barnvakt :)

Emil mår i alle fall bättre nu så nu hoppas jag vi får vara friska och krya ett tag!!

Kan väl inte påstå att det har hänt så jätte mycket mer idag men jag har iaf uppdaterat min blogg.. och det gott folk det händer inte ofta det =)



Ha en bra Helg allihoppa!!!

Glömde berätta en sak...

2011-02-10 / 23:06:10


Alma går =) Så nu blir det inge mer slitage på knäna =)

Dålig uppdatering här

2011-02-10 / 22:51:08

Ja vad har hänt sen sist?

Jag har blivit hela 26 år, åren går så otroligt fort tycker jag. När man var mindre så tyckte man allt gick så segt men nu tycker jag både dagar och veckor flyger förbi. Tiden går ju knappast saktare sen Alma kom.
Min pappa har fyllt 60 år och det firade vi här hemma för han hade sagt ifrån sig.. men vi hade lite överaskningar så det blev inte en lugn dag som han trodde :) Roligt hade vi och jag tror han njöt nästan hela dagen!
Sen har det varit ett antal andra födelsedagar som vi har varit på!

Jag håller ju på och pluggar och först läste jag Naturkunskap A och det klarade jag. Så nu håller jag på med Engelska A och hoppas att det kommer gå lika bra. För klarar jag de här två kurserna så har jag sen ett slutbetyg och kan söka in till högskolan.

Vi har haft äran att testa på hur det är att ha magsjukan, Alma den stackaren blev sjuk i fredag och höll på tills på lördagen. Jag mådde lite illa på söndagen men det var inte så mycket mer med det. För några timmar sen så började Emil må dåligt och det känns ju inte så värst skoj så jag hoppas att det är något annat.. Dålig mat eller så. För imorgon så kommer mamma och pappa och ska vara barnvakt till Alma för vi ska gå på RAW i konserthuset så han måste vara frisk! Och kan han inte gå imorgon så får mamma eller någon annan hänga på.
På söndag ska Emil och Mange till globen och kolla på hockey. Tror det var Sverige mot Finland, så kan han inte gå imorgon så kan han iaf se fram emot att åka iväg på söndag. Men han fick ju RAW i julklapp så hoppas verkligen att mår bra.

Idag har vi haft begravning av min morfar, inge vidare skoj men på ett sätt så kändes det redan att jag hade sagt hej då för jag var med när han tog sitt sista andetag.
Begravningen blev inte alls som vi hade tänkt för människor är så respektlösa vilket var tråkigt speciellt för min mamma som har det svårt ändå. Men nu slipper man se deras fula tryner igen för vi är inte släkt med puckona.
Blir bara besvikna att vuxna människor inte vet hur det ska gå till på begravningar utan måste ta plats och göra saker före de som är de närmaste. Jag är så arg så den mesta av tiden gick åt att sitta och vara förbannad och det känns ju inte så jätte skoj, sen efter begravningen fick jag veta att mamma hade vart lika arg och det gör mig ännu argare för då har hon suttit och vart arg och ledsen istället för att bara vara ledsen.
Alma var hemma med sin faster Ida =) Så glad att hon kunde komma och passa skruttan!!!


Vet ni?? Jag har den absolut bästa och gulligaste dottern i hela världen.
Jag älskar henne så!!!!!