Slänger in lite bilder också!

2009-12-21 / 23:06:02

 










21/12-2009

2009-12-21 / 22:56:34
Oj  va länge sen man skrev =) Men man hinner ju aldrig sitta vid datorn och får man göra det så är det bara en snabbis så man hinner titta på det viktiga!!!

Dagarna går åt till att pumpa, mata, byta, gosa och mysa och oftast är det nåt man ska göra också. Tvätt om man hinner.. Har aldrig haft så mycket tvätt som nu.. lakan och handdukar är det fullt av.. Har nämlingen fått ett barn som kräks ganska ofta! Har fått svamp på bröstvårtorna och hon har i munnen så därför pumpar vi för det gör så ont och amma. Har pågått i över en vecka så frågan är om hon kommer kunna amma bra igen. Tycker det går så där när jag testar. Drygt att pumpa men som tur har jag en elpump från bb iaf!

På torsdag är det jul =) Älskar julen en av de bästa dagarna under året. Man får träffa släkt och äta god mat.
Idag tror jag vi blev klara med julklapparna, men är inte helt hundra! =) Livsfarligt att gå nära barnsaker/barnkläder jag vill köpa allt.. kan inte låta bli. Idag jag gick jag in på Lindex och såklart kom jag ut med lite kläder till Alma, blev i stl 62 för hon har så mycket i 56!!!

Alma har fått personnummer och hennes namn har blivit registrerat också =)
Alma Izabell Helin Thoresson heter hon!!!

snart måste vi börja planera dop hi hi.. Kan man ha både gudmor och gudfar? Har en perfekt gudmor till henne och vill verkligen att hon ska få bli det... hoppas hon vill.. ska fråga henne nästa gång vi träffas =) Tror hon kan ta på sig rollen riktigt bra!

Emil är hemma från jobbet är förkyld och ont i halsen och hoppas att det inte blir värre så man inte kan åka bort. Fast tror nog vi får komma ändå men inge skoj att vara sjuk!!!!

Nej nu har Alma fått nog av att ligga brevid så ska väl ta upp henne och pussas lite med henne =D


God jul och Gott nyttt år!!!!!!

8/12-2009

2009-12-08 / 20:50:26
Alma är 8 dagar idag, inte klokt va tiden går fort! Igår var bvc här och vägde skruttan, hon hade gått upp till sin födelsevikt plus lite till så idag ligger hon på 3558 gram =) Kommer bli en riktigt liten tjockis =)




Igår testade vi och mata med nappflaska för man vet aldrig om det sker nåt och man behöver lite barnvakt. Och det gick bra så får se om jag och Emil tar en snabbis i helgen och köper lite julklappar för vi har endast köpt en och känns som om det är lite fler som vill ha julklappar =) Så då får man pumpa ur lite så kan vi iaf vara borta nån timme om det skulle krisa med mat. Men vill ju inte jätte gärna lämna henne hemma heller men hellre det än att ta ut henne i kaoset. Lämna henne med Emil i fredags i ca 20 min och det var hemskt.

La Alma i hennes säng i natt och där sov hon gott, vaknade vi tre och fick lite mat och sen vid halv åtta. Men jag var så himla trött så efter att hon hade fått sin mat la jag henne mellan mej och Emil och så somna vi om till halv tio så skönt.

Idag har vi inte gjort ett skit så skönt..  bara tagit det lugnt och sovit lite. Imorgon ser det ut som om det kommer bli en till slapp dag! Bara njuta av våran sötnos =)


6/12-2009

2009-12-06 / 21:21:24
Jag tror vi fått världens underbaraste flicka =D Hon är så snäll och lugn (hoppas det fortsätter)
Hon äter och sover! Sover hela nätterna så väcker henne vid sex-sju för då tycker brösten hon ska vakna!
Imorgon har vi haft henne i en hel vecka, fy va tiden går fort! Och vart tar tiden vägen? Nu förstår jag alla föräldrar där ute!!






                                      

Alma

2009-12-03 / 08:00:29
Den 30/11 föddes Alma. En mörkhårig tjej på 50 cm lång och vägde 3525 gram. Vi är helt sålda =D