31/10-2009

2009-10-31 / 19:28:32
Jaha då var lördagen snart slut! Imorgon är det kalasdax =D Anton fyller 4 år, stora killen =)

Idag har vi varit en sväng på ikea, skulle köpa säng men så blev det inte för den vi ville ha var slut.. =/ Blir så trött!!!

Magen är konstig är inte alls som den brukar.. men filuren där inne är iaf som den brukar =)
Tog ett kort igår:


V.36+0 (v.37)

Nu är den stor och vill att den ska komma nu för nu är det tungt och jobbigt att gå och göra vissa saker!!



30/10-2009

2009-10-30 / 11:52:07
Fredag idag, blå himel och strålande sol =D Hoppas verkligen Emil är sugen på en promenad för det är jag.. Men det är så tråkigt att gå själv!

Idag då? Det enda som jag vet att jag ska göra är att köra Emil till sjukgymnasten. Sen ikväll ska han på hockey och då har jag inte en aning om vad jag ska göra men blir nog att vara hemma och fixa eller så hamnar man på soffan!

Äntligen har jag börjat blivit trött och det är UNDERBART!!! Sen vet jag inte om det är för att mitt hb är lite lägre än förut eller för att kroppen håller på och förberedder sig! skönt att kunna sova iaf!

Idag är vi i vecka 36+0 =D Snart så snart!! Spännande att få se vem det är som bor där inne =D
Om jag skulle gå över så är det MAX 6 veckor innan vi får träffa den iaf! Inte långt alls. Nästan så jag börjar få lite panik av att det är så nära!!

igår var jag på Miroi för sista gången och jag tänker inte sätt min fot där igen!! Så skönt..
Var ner till ams också och berätta att från och med måndag kan de ta bort mig därifrån. Så nu kan jag endast koncentrera mig på att förberedda och vila.. Kanske baka och städa mera vill ju så gärna att allt ska vara klart när den kommer =)

Skulle vilja ha sängen och skötbordet snart så man kan fixa i ordning.. Kanske inte bädda i sängen men sätta upp den och så.. spjälskyddet ska ju úpp vill se hur det kommer blir =)
Alla saker är iaf tvättade och delar av BB väskan är packad.. så nu väntar vi bara på att den ska bli klar!!

Nu ska jag surfa vidare och sen göra mig i ordning för färden till sjukgymnasten =)


Sugen

2009-10-28 / 12:05:56

Så sugen.....
Tänk att få blanda ordning en god drink, ta en cigg och lyssna/dansa till gamla godingar... Gå på krogen och klä upp sej.. fixa håret och sminka sej och bara ha en trevlig kväll med vänner =)
Det mesta kan man ju göra fast man är gravid men just den dära ciggen och drinken gör så mycket =D Så sugen men snart hoppas jag att jag kan få göra nåt av de iaf.. bara lite pytte pytte lite!

Men skulle kunna tänka mig att ta en spelkväll med vänner iställe och en stor och kall coca cola =) helst med massa is också!
Har ett sällskapsspel hemma som vi ännu inte har spelat.. så synd för det verkar jätte skoj men det blir liksom aldrig av!! Så är det någon där ute som kan tänka sej en kväll med sällskapsspel?? Hojta! Gärna så snabbt som möjligt för sen lär vi ju inte ha tid på ett tag tror jag =D


28/10-2009

2009-10-28 / 11:26:45
Nu börjar oktober lida mot sitt slut, snart är vi inne i november!!!

Idag har vi sista träffen på föräldrargruppen får se om vi blir själv idag igen eller om den kommer en till!!

Igår var vi ialle fall hos barnmorskan, Emil fick vaccinera sig hos barnmorskan =) Hon är snäll hon!!
Denna gång låg hjärtljuden på 130 helt plötsligt!! Min mamma har kvar alla papper sen hon gick hos barnmorskan när hon väntade mig och mina hjärtljud låg alltid över 140 slag tills sista gången, då läg de på 130!! Får se om det blir lika för mig.. nästa besök är den 10/11!

Igår var det två veckor kvar tills Emma drar till Thailand =( Hon vill att vi ska ha fått barn innan men jag tror inte den kommer hinna tyvärr.. För min del får den gärna ligga kvar ett tag till, börjar bli lite små nervös inför det som väntar =/ Ser inte framemot förlossningen lika mycket längre skulle helst vilja trycka på en knapp så det var över nu för vad jag har förstått så gör det "väldigt" ont att trycka ut en unge =/!! Det ilar och känns som om det håller på och töjer sej där nere, ska det vara så??!

I måndags var Anton här =) Vi bakade lite pepparkakor.. riktigt mysigt var det. På söndag fyller han fyra år så då hoppas jag vi kan åka dit och gratta han. Förra året hade vi en dyster dag den 1-2 november =( Men nu nästan ett år efter känns det okej, är ju gravid igen och det känns som om den här gången har vi lyckats!

Har äntligen fått mitt beslut om föräldrarpenningen =) det blev som jag ville... så äntligen känns det som om nåt ska gå bra när det gäller pengar =)

23/10-2009

2009-10-23 / 00:21:59
Idag går man in i v.36 (35+0) =D  Snart så snart!!

Hade lite förvärkar igår men de var så milda och det slutade efter en liten stund!!
Igår fick vi hem våra madrasser så i natt blir det invigning hi hi... inget kan bli sämre mot vad vi hade! Pillan och Lundvall har också vart här en sväng =)

Iförrgår var vi i Sura och hälsa på och fick hem lite små kläder till bebisen och sånt. Så nu har vi lite kläder i stl 50 också om det skulle behövas =) Men kommer säkert klämma ut en megababy som kan ha 56 på en gång =D

Det som saknas nu är en säng och en madrass och vårat skötbord sen ska vi nog ha det nödvändigaste. Har dock inte köpt blöjor och tvättlappar och sånt än men det känns som om det ordnar sig ifall vi nu inte skulle hinna fixa det.. Sängen känns också lugn för mamma vet exakt vilken vi vill ha så skulle den dyka upp innan så kan hon säkert fixa det utan problem ;)
Skötbordet håller Sventon på att fixa och vi får väl se om det blir klart i år! =) Han är väldigt petig och måste fundera tills han vet exakt hur han ska göra. =D
Fick låna världens sötaste sparkbyxa av syster yster så jäkla söt.. blir defenitivt de kläderna bebisen åker hem i!!
Alla saker som är hemma är tvättade.. det som jag inte har gjort det är att koka plast sakerna jag köpte av Nettan men känns som om det får man göra i värsta fall när man komme hem från bb! Nappen vill jag inte heller koka förens den är ute och att allt går bra med ammningen!

Imorgon ska Emil på hockey =) var ett bra tag sen han var på det så hoppas de vinner och att han och Daniel får en trevlig kväll med korv och hockey =)
Själv ska man umgås lite med Emma, laga lite mat och kanske se en bra film =D

Vad som sker i helgen  har jag inte en aning om..
Men på måndag kommer iaf Anton hit så ska vi baka lite pepparkakor.. Vill ha han en gång innan bebisen kommer!
På tisdag är det dax för ett barnmorskebesök.. vet att hon sa att hon skulle väga mig då =/ Usch och fy
Såg nu när jag duscha att de jäkla bristningarna snart kommer bryta ut på magen så dax att smörja eller klämma ut unge!! Antar att smörja blir enklast, så jag väljer det!! Men känns verkligen som magen är på väg och spricka nu.. Usch ja!! Känner mig som en svullen flodhäst =D
På onsdag är det iaf dax för sista föräldrargruppen.. tror vi skulle upp till öppna förskolan. Får se om vi blir ensamma eller om det kommer en till.. Tvillingmamman fick barn igår =) Grattis Grattis!

Johanna kommer säkert också få barn snart, så snart är det bara jag kvar!! Kan lova att jag blir sist hi hi hi!

Foglossningen känns jätte bra eller visst gör jag saker känns det men det är okej.. Så i två dagar har jag nu städat och fixat så jäkla skönt att kunna utan att få mega ont!! Nu gör det mer ont i ryggen än i fogarna.

I tisdags fick jag vaccinera mig på svininfluensan så nu kan man känna sig lite lugnare iaf.. Kan ju hoppas att det kommer vara fortsatt lugnt inom svininfluensan!





12/10-2009

2009-10-12 / 16:06:39
Hallå!! Måndag igen... förstår inte vad dagarna tar vägen!

Är nu i v.33+3 och "bara" några få veckor kvar... men som säkert kommer gå jätte segt!

Har idag vart hos barnmorskan =D Den lille hade fixerat sig så nu är det bara att vänta på att den ska växa klart.
Magen har sjunkit och har då hört att ungen ska åka ner så den inte pressar sig upp lika mycket.. men så är icke fallet för mig. Den ligger kvar på sitt favoritställe högst upp och trycker!!!!

Igår var vi och kolla på en bilbarnstol =) Och den ska vi ha, var precis en sån som jag ville ha hi hi.. Så idag ska vi åka och hämta den så deras son kan få en ny idag eller imorgon =)

Nu ska jag byta kläder och sen åka och hämta Emil. Sen ska vi ta en sväng förbi affären för att sedan åka till Gryta och hämta den fina bilstolen och vagnen =)

7/10-2009

2009-10-07 / 22:33:58
Nu var det ett tag sedan man skrev igen.. vet inte vart dagarna tar vägen.. 

I måndags var jag iaf på ultraljudet för att kolla om moderkakan låg ivägen för bebisen... men icke så det blir en vanlig förlossning om nu inget annat inträffar!! Och den ligger med huvudet neråt.. Kanon... bara den ligger kvar så =D
Fick veta hur mycket det vägde hi hi det var lite häftigt att man kan räkna ut det.. Vikten var 2189gram så nästan 2,2 kilos bebis har man i magen =) En normal vikt.. lite över den normala kurvan men bara 7% för stort =) och om man räknar hur mycket gram det är så är det ju knappt nåt =)

Cirka 7 veckor kvar då tills den är beräknad.. som jag känner just nu så kan den få ligga kvar den tiden!!!
Känns som om den försöker ta sig ut genom huden ibland.. nästan så att det gör ont =/

Idag har jag förvärkar.. de är pytte små men jag känner av dem då och då.. sammandragningar tycker jag att jag har ganska ofta så de är jag vana med!!

Idag så fick morfar komma hemifrån sjukhuset.. stackarn.. så hans 80 års dag kommer firas hemma hos honom =D han har sagt ifrån sig så det blir bara vi de närmaste =)

Igår var jag med mamma på Ikea, köpte täcke och kudde till den lilla... när jag kom hem upptäckte jag att det stod 1+ på dem..  Men det får gå ändå.. kudden lägger jag undan ett år och så får jag använda en handduk eller nåt i örgottet det lär ju gå lika bra...
Vet nu vilken säng vi ska också =) Kanon... blir en vit pga att skötbordet min farbror fixar kommer blir vit så måste det ju matcha lite =D

Så det ända som saknas nu är att vi inte vet vilken bilbarnstol vi ska ha.. men jag hoppas att vi får veta det snart.. vill gärna ha koll på allt ifall att den skulle dyka upp tidigare =)

Imorgon ska jag till barnmorskan och få akupunktur och sen på eftermiddagen om allt är som det ska blir det miroi.. sen måste jag och Emil åka till jysk och kolla på madrasser till våran säng.. de hade visst rea så det gäller ju och passa på.. och om vi hittar någon så måste vi köpa den i helgen för rean lär väl va slut på söndag!!!
Och på fredag fyller morfar och sen kommer bästaste Micke hit =)



1/10-2009

2009-10-01 / 16:12:20
Första Oktober... och det innebär att SNART SNART SNART så är det November =)
Veckorna går sjukt fort.. Jag mår bra och har nu kunnat sova 2 nätter i rad så nu kan jag tänka mig att vara gravid i några månader till om det är så =D
Allt bara är så underbart just nu =D

Idag var jag hos barnmorskan och fick akupunktur.. fick en nål mellan ögonen för avslappning.. men vill nog inte ha det igen, känner mig helt skum efter det..

Nu är det ca 8 veckor kvar sen är det dax att kläcka.. ser framemot förlossningen!! (kommer nog ångra att jag sa så sen)
På måndag är det dax för ultraljudet =D Kul att få se hur den ser ut nu!!

Imorgon ska vi till familjerätten och skriva på papper om att Emil är pappa och om gemensam vårdnad! =D
Känns helt sjukt att man ska få ansvara för en liten bebis..