31/3

2010-03-31 / 21:14:52
Idag har Alma fått testat äpple och banan puré. Det verkar inte vara någon skillnad för henne om det är pasternacka eller det hon ser likadan ut ändå =) Men igår började hon smaska lite när hon får smaka.. eller inte smaska men vet inte hur jag ska förklara!!

I mitten av April ska jag på sexparty, har aldrig varit på ett sånt så det ska bli riktigt skoj =)
Alma och Emil får vara hemma och mysa den kvällen!!

Och så var påsken här igen förra påsken mådde jag så illa så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men det var det helt klart värt!!!

Idag vaknade jag halv nio, flög nästan ur sängen för att kolla om hon levde!! Men det gjorde hon och hon sov så sött, så riktigt skönt med sovmorgon.. Hon har börjat få in lite konstiga tider.. För nån vecka sen somnade hon senast 10 men de senaste dagarna så är hon uppe till elva halv tolv!! Men vi får försöka ändra tillbaka det efter påsken!!

Idag skulle vi åkt till Heby men hade sån jäkla huvudvärk, känns som om den håller på och släpper nu iaf =)
Men vi ska till Heby på lördag iaf så då får vi säga grattis till Johanna som fyller 18 år idag.
Vi ska även till Haraker på lördag, sen tror jag vi stannar kvar där tills på söndag för då ska vi åka till Salbohed och gå på tivoli =)'
Sen på måndag så ska vi hem till morfar och äta påsklunch!!!

30/3

2010-03-30 / 16:11:02


Idag blir min prinsessa 4 månader.. shit va tiden går fort =)

En fråga bara när går randen på magen bort från mig?? den är inte lika tydlig men den syns bra!!!

Känns som om jag håller på och bli sjuk =( Idag har jag haft ont i huvudet och känner mig alldeles slö så får se om det blir nå Heby imorgon! Ska även följa med Winge till en förskola imorgon som hon vill ställa sig i kö . samma ställe som Alma står i kö för. Gäller ju att vara ute i god tid om man vill ha på nåt speciellt ställe =) Speciellt om det är privat.

Snart kommer Emil hem och då ska vi åka och handla, Almas mat och blöjor börjar ta slut så kan ma lika gärna passa på och storhandla lite!!!

Igår var vi hos Carro och Andreas på fika, mycket trevligt. Fick med oss en film hem "flickan från ovan", så den måste vi se någon dag! Men ikväll är det tv kväll =) först det patetiska programet dating in the dark, sen the mentalist och sen det bästa cougar town =)

29/3

2010-03-29 / 16:28:03
Idag har vi vart på promenad jag och Alma =) Först så gick vi en stund med Lucas och Winge och sen så träffade vi Johanna, Jazmine och Leone och tog en promenad med dem. Men det började regna så vi gick hem, när vi var hemma så kollar man ut och då skiner solen och det är blå himmel helt plöstligt =) Men men två timmar var vi ute i det gråa vädret =)
Nyss kom ett sms från Carro och undrade om vi ville komma dit och fika =) Självklart, kul att få börja umgås med kusinen igen!!!!

I lördags började vi med smakportioner, hon älskart inte försöker putta ut det med tungan =) Men det är ju en vane sak!! hi hi hi

28/3

2010-03-28 / 22:22:25
Nu har det vart fullt upp i flera dagar =) I torsdag åkta jag och Alma till Haraker och där sov vi kvar tills i fredags =)
På fredag eftermiddag så åkte vi och mamma till sala för att gå på stan en snabbis innan vi skulle fortsätta mot Heby!!! Emil kom ner på stan efter han slutade jobba och då gick vi och köpte en varsin fylldbaguett med räkor så jäkla gott!! Sen bar det iväg mot fam Jonsson och sen mot Jenny som fyllde 30 år!!!! I lördags så kom vi hem och sen på kvällen kom Carro och Andreas, käkade kex och ost och spelade "helt hysteriskt" =) Idag var tanken att vi skulle vara hemma men så blev det inte. Vid tolv var vi i Sura och träffade Anna, Magnus och Anton käkade god mat med trevligt sällskap =)

Och nu sitter jag här, har precis fått Alma och somna..


Snuttefilten över halva huvudet, nappen i munnen och dockan brevid =)


Kväller

2010-03-24 / 22:59:34
Nu var snart onsdagen slut! Imorgon ska vi till mamma och pappa mysigt tycker jag det ska bli =)
Idag är det en riktigt tankedag känner jag.. tankarna snurrar runt och runt, allt från vad Alma ska ha för kläder på sig till hur fasiken man ska få bort de dära extra kilorna som på nåt konstigt sätt fastnat på min kropp!!=)
Jag har även tänk hur det är för vissa vänner och hur tur man har, att man har min älskade Emil vid min sida.. Han är verkligen bäst!!


Sen ska vi inte ens prata om våran älskade dotter.. Fattar inte hur mycket man kan älska en sån liten människa =) Hon är bäst!!





23/3

2010-03-23 / 19:32:24
Hej hej!! Igår var mamma här och så åkte vi till barnloppisen i Hökåsen. Hittade lite fynd, sommarklänningar, en jeansjacka, en rosa keps och lite annat smått och gått!!!!



Idag så kom Jazmine och Johanna på besök =) Jätte trevligt som vi lär göra om!!




Efter att Johanna hade gått så kom min mamma och pappa och strax efter det kom morfar och Birgitt så full fart hela dagen =) Almas morfar fick henne och skratta och det tror jag gjorde han väldigt lycklig!

Imorgon ska Emma och jag träffas =) Och på torsdag så åker vi till Haraker och på fredag ska vi till Heby och Fjärdhundra för Emils kusin fyller 30 år!! Sen på lördag kväll vet jag inte om vi får besök!
Fullt upp denna vecka för en gång skull =D

20/3

2010-03-20 / 17:37:12
Idag har vi varit på barnloppis en stund.. Vart lite sent hade en tanke att vi skulle ha varit där senast halv ett men kom inte dit förens vid halv två men det gör inget. Hitta lite saker ändå =) En sommarklänning, en vindjacka, en kjol, ett par rosa byxor och lite annat till Alma.

Imorgon kommer Almas mormor och morfar hit för hennes morfar håller på och längtar ihjäl sig efter henne!! =)


Ikväll blir den nog en lugn hemmakväll som alltid =) Lite sugen på att öppna en vinare men så tänker jag ofta och det slutar alltid med att jag inte öppnar den utan att den får stå fint kvar i skåpet!!!

19/3

2010-03-19 / 23:04:39
och så var fredagen snart över!! Gahh blir tokig på att det går snabbt.. Vill att tiden med Alma ska gå sakta så jag/vi kan få njuta av henne när hon är liten. Fast hon är ju ganska stor nu ändå, vill stå och sitta när hon är vaken. Att ligga ner i mammas eller pappas famn är inte alls lika mysigt jämt. Fast som tur finns det några gånger per dag som hon tycker om och mysa lite. Köpte ju en snuttefilt igår och den har hon accepterat =)

Idag har vi gjort massa saker. Började morgon med att slå på en film på voddler, blev Bröllopsfotografen.
Var en helt okej film men den var inte så som jag hade förväntat mig. Sen så har vi hunnit med och handlar och vart på babyproffsen en snabbis. Alma badade igår och nu när hon gör det så brukar jag sätta henne upp så hon får kolla och känna på vattnet en stund. Men igår tyckte Emil att vi skulle köpa badankor så hon kan kolla på dem när hon badar så idag inhandlade vi 3 st gula ankor. Så ska bli skoj och se nästa gång om hon bryr sig om dem eller skiter i dem totalt! På eftermiddagen möte vi upp familjen Jonsson vid busborgen och så var vi där ett par timmar. Riktigt trevligt var det!! Sen följde de med oss hem och åt Tacos =) Fem minuter efter de åkte så slockna Alma och hon sover fortfarande så lär väl snart väcka henne och sätta på henne pyjamas och ge henne lite mat. Har ingen lust och gå upp fyra imorgon =D

Imorgon ska vi ev åka på loppis eller klädbytardag som det så fint heter =) är ute efter lite sommarkläder till lilltjejen så hoppas de har nåt!!

Torsdag kväll

2010-03-18 / 21:04:57
Imorgon är det fredag =) Vilket betyder TACOS =) Världens bästa maträtt!!!!

Idag har vi vart nere på stan med Emma och sen tog vi oss en tur till Erikslund!! Var inne på barnens hus och köpte en snuttefilt till Alma och HOPPAS att den duger åt henne.. handdukarna som hon har nu är det inge bra kvalite på så skulle gärna vilja att hon tar en riktig snuttefilt!!!

Besikta om bilen igår och kan säga att den INTE gick igenom, riktigt surt!!

Imorgon vet jag inte vad familjen Thoresson/Helin ska hitta på!! Skulle vilja vara rik för då skulle jag shoppa loss lite =) Tänk och kunde köpa kläder till en själv och massa saker och kläder till Alma!! Ja Emil han får ju självklart shoppa loss han med =)

en Bild på en obadad Alma på BB.. Hon var sååå liten!!!


Lite skillnad sen då och nu =)



Förlåt om det blir lite mycket bilder på Alma men hon är ju för underbar =)

18/3

2010-03-18 / 11:26:41
Redan torsdag förstår inte att veckorna går så fort!!
Idag ska vi ta oss ner på stan och äta på kina nu vid lunchen =) har snackat om det hela veckan men idag blir det av hi hi.. Emma ska också följa med så får man träffa henne!!
Måste även gå till konsum och hämta ett paket som har kommit.. Var ju på meandi party förra veckan, köpte en sommarklänning till Alma =) Så fin!!!

Köpte även ett par skor till henne förra veckan som hon kan ha i vagnen och så.. Jätte snygga =)

Igår kväll var Carro och Andreas här och hälsade på.. Andreas höll Alma för första gången =)

Ihelgen ska vi ev gå på bio, Emil har biocheckar som snart går ut så lär väl passa på.. Vill bara inte lämna Alma fast det bara är i några timmar =)



16/3

2010-03-16 / 11:03:56
Och så var det tisdag igen! Förstår inte att veckorna går så fort?!!

Igår var vi varit hos Almas farmor och hälsat på för hon fyllde år =) Men innan vi kom dit så
träffade vi faster Angelica och kusinerna Maja och Liam i Sala. Fikade och åt på Johansson, Älskar
verkligen det stället speciellt deras fyllda baguette med räkor mums säger jag bara!

Helgen har varit toppen.. I fredags träffade vi Emma först på stan och shoppa presenter och sen följde hon
med oss hem och åt Tacos.. Senare på kvällen kom Dennis hit så då spelade vi lite Mario alla fyra =D Jätte trevligt var det!

På lördagen så kom Pernilla och Lundvall och kolla på melodifestivalen =)
Är verkligen så glad att vi valde han till gudfar, han håller i henne och donar med henne så himla skoj och se och man
ser verkligen i hans blick att han diggar henne =) han fick faktiskt byta blöja och sätta på henne pyjamas tog dock ett tag
för han innan han fick till det, men vi har ju en snäll dotter som ligger stilla oavsätt hur långt tid det tar =)

Hon är verkligen för underbar våran dotter!

Idag ska vi besikta om bilen och hoppas den går igenom, är en grej som inte är helt fixat men hoppas att det går ändå!!
Sen ska vi väl ta oss ut i det vackra vädret =)




Öhh va i helsike...

2010-03-13 / 11:12:21
har hänt med min blogg?? Har den gjort om sig själv??  Så här såg den inte ut sist jag såg den.. SKUMT! Men den får väl se ut så där tills jag orkar göra om den...

Igår hade vi en trevlig kväll med trevligt sällskap. Emma och Dennis var här, spelade Mario och gu va skoj det var =)
Idag ska vi vara hundvakt åt Mårten och sen så är det ju melodifestivalen =) Får se om vi kikar själv eller om det är någon som tittar förbi..

Är så jäkla trött på vissa folk, jag förstår verkligen inte hur de tänker.. Och det gäller inte bara en finns flera stycken just nu i våran vännkrets..  Tänk människor TÄNK!!! känns knappast som att ni är över 20, men tycker att ni beter er som 14 när ni håller på!!!!

Har köpt hårfärg men vet inte om jag orkar färga håret just nu =)
Så nu har jag ialle fall skrivit ett litet inlägg men nu får det vara bra =)


Måndag morgon

2010-03-01 / 08:41:33
Och vet ni?? Det snöar helt otroligt. Nu får det väl bli vår!!!!!

Tanken var att vi skulle ta en sväng till Haraker idag men nej det snöar och blåser så då skippar jag det.

Sambon är på väg hem för han har pajjat ryggen igen och sen ska vi till Bvc så då kan vi lika gärna vara hemma och städa lite under dagen för det behövs!!! Ligger dop preseter på olika hyllor måste plocka upp och  in dem.. Men nu är det trångt vet inte vart jag ska göra av alla saker.. Hon behöver ett eget rum så man kan ställa in lite saker där =)
Men först och främst måste vi göra klart i lägenheten med renovering sen kan man söka lånelöfte och sen kan man börja kolla in nya lägenheter! Golvet i tvrummet måste bytas och det måste tapeterseras i sovrummet och fixas till lite i klädkammare.. Är faktiskt inte så jätte mycket att göra men det ska göras och så måste man ha råd med det också.

Slänger in en bild på mitt hjärta!!!