Måndag morgon

2010-03-01 / 08:41:33
Och vet ni?? Det snöar helt otroligt. Nu får det väl bli vår!!!!!

Tanken var att vi skulle ta en sväng till Haraker idag men nej det snöar och blåser så då skippar jag det.

Sambon är på väg hem för han har pajjat ryggen igen och sen ska vi till Bvc så då kan vi lika gärna vara hemma och städa lite under dagen för det behövs!!! Ligger dop preseter på olika hyllor måste plocka upp och  in dem.. Men nu är det trångt vet inte vart jag ska göra av alla saker.. Hon behöver ett eget rum så man kan ställa in lite saker där =)
Men först och främst måste vi göra klart i lägenheten med renovering sen kan man söka lånelöfte och sen kan man börja kolla in nya lägenheter! Golvet i tvrummet måste bytas och det måste tapeterseras i sovrummet och fixas till lite i klädkammare.. Är faktiskt inte så jätte mycket att göra men det ska göras och så måste man ha råd med det också.

Slänger in en bild på mitt hjärta!!!



Kommentarer!
Postat av: Tessan

Jaha,du skriver i den här bloggen också.Såg det nu. Trodde att du bara skrev i Almas blogg.. =)

Hoppas det är bra och kul att dopet gick bra. Vi kanske kan ses på en fika nån dag. Just nu är Linus sjuk.Men sen... Kram

Kommenterat - 2010-03-01 / 21:37:50
Postat av: Johanna

Nä inte alls nå kul när det blir så här det är ju inte första gången jag ringer till dem heller. vi har på viksäng fortfarande ville inte byta men nu börjar man ju tänka i andra banor hon är ju bara 4 månader hon orkar ju inte hur mycket som helst det är ju bara jobbigt för henne.

Kommenterat - 2010-03-10 / 14:00:09  | URL - http://johannamadeit.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: