Söndag

2009-08-30 / 22:12:26
Den hära dagen har gått så jäkla fort! Vaknade vid tolv (det var skit länge sen vi sov så länge, fattar inte hur det kunde bli så) 
Imorgon ska Emil jobba, så nu kommer veckorna rusa iväg ännu fortare och vips så är det NOVEMBER!!!
Igår var det kräftskiva i Irsta, så roligt folk det finns ha ha ha =)
På tisdag är det dax för besök hos barnmorskan igen, känns som man nyss var där och nu blir väl besöken oftare?
På onsdag ska jag och mamma skjutsa morfar till örebro, han ska ev få opereras! Hoppas verkligen de får bort den jäkla tumören nu!!

Hej Hej

2009-08-27 / 23:49:10

Idag e det torsdag vilket betyder att jag går in i v.28 idag =) 27+0 wooow va långt det låter!! snart klart =)

Idag har vi hittat en ny affär med barnkläder vilket betyder att vi köpte lite mer till den lille =)

Nu vill jag börja tvätta kläderna, köpa allt som är kvar och sen trycka ut ungen för nu vill jag träffa den lille!! Längar efter den så!! För varje dag blir sparkarna starkare och starkare. Idag hoppade tillochmed speldosan när jag hade den på magen!!! Ni som känner mig vet att jag hatar att vänta och vill jag något så ska det ske NU helst igår. Så börjar jag känna för bebisen vill att den ska vara klar NU! Att jag kommer gå över tiden tror jag inte, vet att i v.38 kommer jag börja kämpa och göra alla knep så den ska komma ut för då har jag väntat klart!! =)

Och så måste jag bara få klaga lite lite.... Har såå ont överallt, nu börjar jag få nooog!!!!!
Det gör ont när jag sitter, står och ligger jämt är det nåt.. Det trycker i hela överkroppen och så mitt hjärta.. minsta ansträgning så känns det som hjärtat ska hoppa ut och man känner sig helt yr. Foglossningen börjar bli värre ja allt är såå underbart =) Glad att jag är arbetslös för en gång skull.. Skönt att slippa bry sig att man måste till jobbet! Önskar bara att det vore november nu så jag kan få tillbaka min kropp och slippa ha ont. Men det är helt klart värt varenda smärta i kroppen!!!

Torsdag kväll

2009-08-20 / 21:42:29

Nu har jag nog haft den värsta dagen på länge! Humöret har gått upp och ner som en berg och dalbana! Har nog
reagerat negativt på nästan allt idag. Fönstrerna blev iaf tvättade i sovrummet och vi lyckades möbler om fast vi var mer eller mindre osams.

Imorgon ska vi hämta Anton på dagis och ta med han hem =) Sen ska han sova hos oss tills på lördag =) 

Idag gick vi in i v,27, inte långt kvar nu men det finns en del saker som jag inte är klar med.. när det är klart kan den få komma =)

Vi kolla upp lite namn idag på internet, (vet att min mamma hade en namnbok men den lånade jag ut till någon men kan inte minnas vem men tror jag vet.. skulle gärna vilja ha tillbaka den!!!) men vi blev inte så mycket klokare.. men vi vet iaf mellannamnen ev.. alltid någe!!! Har ju även en lista med förnamn men man vet ju aldrig förens de kommer ut vad det blir för nåt!!!!

tråkkdag

2009-08-20 / 16:01:18

Solen skiner och det är kanon väder. Men jag är inne, idag är det en sån där dag när jag bara vill sova! Är så jäkla trött!!! Har ialle fall lyckats möbler om i sovrummet.. så nu får vi plats med en barnsäng om några månader. Men blir så jäkla less att se sovrummet, det är långt ifrån klart men känns inte som om det är priotering ett just nu.. Bebisen skiter väl i hur väggarna ser ut hoppas ja =D
Skulle behöva tvätta fönstrerna också men har ingen motivation för fem öre men ska släppa mig upp för den hära soffan och göra klart i sovrummet!  ne ta tag i det dära innan man måste laga mat!!

Länge sen sist

2009-08-19 / 11:48:26
Nu var det ett bra tag sedan jag skrev sist! Men har inte haft någon lust!!

Har inte hänt så mycket på sistonde, vart i sura och grilla =) Gott var det!! sen vart i haraker och plockat krusbär för jag ska försöka mig på att göra kräm!! Har även vart på hagatrollet och hälsat på med syster yster och Anton!! Umgåtts med Micke har vi också hunnit med! =) Fiskat och Emil har nästan fått upp den största fisken hittils! (Han tappade den precis innan den kom upp på bryggan) Har ju faktiskt hänt lite saker till sist!

Idag ska jag till miroi och ikväll träffa Emma.. sen imorgon ska jag ev träffa Winge och på fredag till lördag ska vi vara barnvakt åt världens bästa unge =)

Bebisen i magen rör sig, vissa dagar är den lugn och efterr lugnet kommer stormen.. Nej men efter de lugna dagarna är den vildare =)  På torsdag går vi in i ´v.27 =) och snart så är det dax för nästa ultraljud.. Längtar!!

Förlåta och gå vidare!

2009-08-10 / 20:20:24
Tänk om man bara kunde glömma allt som har hänt och bara gå vidare och förlåta alla och bli förlåten för saker som har hänt??  Vad lätt allt skulle vara då! Idag är en sån dag som jag bara vill glömma allt de tråkiga och bara fortsätta utan att det finns något som ligger bakom och gror!!! Borde finnas en sån dag i almenackan Förlåta/gå vidare dag!! Fatta vad allt skulle vara lätt =)


 

ovärt inlägg om allt och inget!

2009-08-10 / 19:20:30

Har så himla svårt att blogga om något, känns som om livet står stilla just nu och att det inte händer så mycket. Med tanke på hur man mår så hittar jag ju inte på så mycket! umgås med vänner och fiskar är det som händer hos oss på kvällstid eller så ligger jag bara i soffan och surfar runt på internet och Emil spelar xbox. Är ganska mycket ute i Haraker, skönt det när det vart så fint väder.
Känns som om det är nu man får passa på och göra vad man vill! Jag vet inte hur jag ska göra så vardagen blir lättare just nu. Känns inte som om någon kan göra så jag mår bättre!! Och pengar ska vi ju inte tala om, fy fan va livet hade vart lättare om jag haft en jobb, men som arbetsmarknaden ser ut nu och med tanke på hur jag mår så finns det inga jobb att söka. Är rätt kört och så har det vart sen i april!
Det jag vill nu är att de närmsta månaderna ska flyga förbi så vi kan få vårt barn, så jag slipper må som jag gör!
Men e bara att bita ihop, på torsdag är det bara 14 veckor kvar!! Emma åker utomlands den 11/11 och kommer vara borta i två månader så min tanke är att föda innan hon åker så hon får se h*n i live innan hon sticker =)
Emil är hemma från jobbet pga ryggproblem så nu får jag lite sällskap de närmsta dagarna =) Imorgon skulle jag vilja åka och fönstershoppa.. Kanske kolla upp vad man ska ha för barnstol i bilen eller något annat skoj!!!

Lördag

2009-08-08 / 22:08:08

Redan lördag kväll, usch va veckorna går snabbt!

I torsdags gick jag in i v.25 och har nu endast 15 veckor kvar (för jag tänker då inte gå över)!
Bebisen är nu ca 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram!

Har ont nedanför mitt revben och för att höra att det kan vara bebisen som ligger med huvudet, stjärten eller ryggen där för det trycker verkligen på och sen så ibland känns det ingenting!!!
Idag såg Emil "live" hur magen rörde på sig =)

Igår var vi och Micke och hans kompis och fiska.. Jag fick upp 7 abborrar så jäkla stolt =) tyvärr va de för små för att behålla men ändå 7 stycken hi hi hi!!!

Fredag hela dagen!

2009-08-07 / 10:41:45
Här var det länge sen man skrev!!!
Vad har hänt den sista tiden då?

I onsdags var vi oss barnmorskan och fick lyssna på hjärat, den här gången låg det på 144 slag!!
Hon mätte även sf måttet, låg då inom det "normala" fast väldigt högt. Hela 25 cm!! Jag hoppas inte det är en STOR bebis i magen!!

Igår tillbringade jag tiden i Haraker hos Mårten, mamma och pappa var i Stockholm på en dagstur! Spenderade nästan hela dagen på en filt i gräset och bara njöt av det fina vädret! Den ända nackdelen var att det var miljontals flugor och mygg så igår kväll och i natt så har jag tillbringat min tid av att klia på alla bett! Upptäckte även att det har hänt nåt med mina ben när jag låg på filten.. De var stora förut men NU har det förändrats och tycker de liknar ett par trästammar eller nåt! Inte roligt!


Idag tror jag vi ska umgås med Micke! =)
Får ju inte glömma att i onsdags var vi hos Emma och åt goooood mat hi h!!

Gäsp

2009-08-03 / 11:46:54
Idag är det en riktig seg dag!! Vaknade kvart över tio att Emil ringde och väckte mig... nu är klockan halv tolv och jag är fortfarande lika trött.. Så idag blir det en slö dag!!!

Det ända som jag måste göra idag är att handla finns bara ett litet problem, plånboken är ganska tom. Hatar verkligen försäkringskassan de ger mig pengar på olika datum varje månad!!!! Men som alltid löser sig det till slut!

Himlen är blå så det känns som att man måste gå ut och få frisk luft men vill inte!!!

Jag är så sur och arg på en person, blir ju sviken gång efter gång. Aldrig kan man få komma först  i personens liv!!!
Vi behöver ju dej innan det är försent och du också är borta!!!!!!!

På onsdag ska vi till barnmorskan =D
Sen ska jag träffa Winge någon dag oxå =)