så här snygg.....

2011-01-18 / 00:40:29
....är min dotter när hon klipper sig <3



Sen ville jag bara säga att jag älskar min dotter nå så otroligt mycket!!!! Skulle något hända mitt hjärta skulle jag gå under!!! Hon är den underbaraste och finaste på hela jorden!!!

17/1 2011

2011-01-17 / 20:12:55
Go kväll!! Idag hoppas jag inte att mitt inlägg försvinner som det gjorde igår!

Idag har det sista av julen försvunnit ner i källaren =) va julgardiner och adventsljusstakarna som var kvar men nu är det undan plockat...

Fick ett sms av Almas farmor som vill låna Alma en natt så vid fyra tiden åkte Alma med sin farmor och faster till Heby.. Så både jag och Emil har hjälpts åt och städa.. har till och med gått igenom klädkammaren så nu kan man faktiskt gå in där utan att kliva på allt. =)
Kan faktiskt vara skönt och få städa i fred ibland, annars så får man väldigt mycket hjälp av Alma och tyvärr så blir det inte riktigt som man vill ha det =)
Nu har jag bara bakningen kvar och lite små fix, men det ska jag förhoppningsvis hinna innan mitt hjärta kommer hem.

Det blev en litet och ovärt inlägg men nu har jag iaf uppdaterat =)
Lägger in lite bilder från busborgen från förra helgen





16/1-2011

2011-01-16 / 23:45:38
Har precis skrivit ett långt inlägg som försvann... så nu blir jag sur men jag återkommer imorgon =)

9/1-2011

2011-01-09 / 23:48:01
Jag är så trött...orkar inget speciellt, har ingen lust med så mycket. Tur Emil är hemma för han fixar och donar och tar hand om våran lilla prinsessa!
Va ganska mycket hos morfar förra veckan och det tar på en att se en person som man älskar lida. Men nu är lidandet över och jag hoppas han har det bra där han är nu.
Men kan inte förstå riktigt varför jag är trött.. har sovit bra de flesta nätter så jag fattar inte. Kan man bli trött av att mista nån? Är även öm i hela kroppen känns det som!

Imorgon ska jag börja plugga.. känns väl sådär just nu men om några dagar känns det nog bättre.
Ska plugga Naturkunskap A och Engelska A så jag får behörighet att komma in på högskolan. Har inget slutbetyg utan ett samlatbetygsdokument och har man ett sånt så har man 8 år på sig efter gymnasiet att plugga upp till ett slutbetyg annars försvinner alla betyg. Det hade jag aldrig hört talas om, så jag lider med de som upptäcker det för sen.

Imorgon ska Alma och Emil åka till Heby, jag följer nog inte med.. Skulle vilja åka till mamma och pappa och vara där känner jag. Eller så blir jag hemma och börjar plugga medans det är lugnt i lägenheten =)

Idag var vi till busborgen, Alma grinade nog de först 45 min innan hon äntligen tyckte att det faktiskt var roligt att sitta i bollhavet =) Elian däremot verkade njuta rejält av att vara där =)

Nej klockan är mycket så lär hoppa i sängen så man är pigg imorgon, avslutar med en bild på mitt hjärt

,


6/1 2011

2011-01-06 / 22:59:40
Ja det är sant jag bloggar. Kan knappt tro det själv faktiskt! Senast var ju 30/8 så det känns som om jag har en del att uppdatera här.
Våran dator gick sönder i september så det är en stor anledning till att jag inte har bloggat. Vi köpte en ny förra veckan. Det blev en accer och jag är super nöjd med den =) Först ville jag ha en HP för en sån hade vi innan men den här är lika bra den!

Det är en som verkar kolla varje dag om jag bloggar?? Så vem är det som kollar fast jag inte uppdaterar?
Det kallar jag en trogen läsare =)

Alma har fyllt 1 år.. Hon är en stor tjej nu! På 1 års kontrollen vägde hon 9970 gram och var 77,7 cm lång.
När hon fyllde 1 år fick hon en helt egen tårta, hon njöt av att äta och kladda i den.. Här får ni bildbevis:

Alma tog sina första steg i början av oktober men hon går inte än. Hon tar några steg lite då och då. Ibland överraskar hon med 10 steg. Så iställer för att gå så går hon på sina knän i en jäkla fart. Kryper gör hon knappt utan det är knäna som gäller. Men idag har hon faktiskt GÅTT mer än hon har gått på knäna =)
Då blir man tårögd och glad men samtidigt så blir hon ju så stor. 

Idag har jag, Alma och min mamma vart på julfest och träffat tomten. Alma fick även en godispåse av tomten.
Men den får vi spara tills hon blir större =)

Nyår tillbringade vi i Surahammar med Emelie, Markus och Elian. En lugn och trevlig kväll!!
God mat fick vi också.. vi satt och spela spel hela kväll, det får vi göra om flera gånger!!!

 

På Julafton skulle vi har varit i Heby men Emil blev sjuk, så då åkte jag och Alma till Haraker ett par timmar så vi fick äta lite julmat och träffa tomten.
Kan säga att Alma var inte så förtjust i tomten, när han kom stirra hon på honom och tyckte han var otäck. Sen innan tomten gick fick Alma sitta i hans knä och det gick bra till hon kom på vart hon var någonstan då blev hon ledsen. Men fick iaf ett bra kort =)


Nu hinner jag inte uppdatera mer idag, min morfar är väldigt sjuk så måste hoppa i säng för man vet aldrig när man måste åka!