Magen

2009-07-31 / 12:53:06
Nu har jag tagit kort på magen v.23+1 (v.24)










Svininfluensan

2009-07-30 / 22:27:30

Svininfluensan hur ska man tänka och hur rädd ska man vara?? När de säger på radion att de som kommer drabbas allvarligast är gravida och att det kan sluta med döden låter inge vidare. Får mig att bli super rädd för jag vill inte dö, jag ska ju änligen få barn och bor ihop med världens bästa. Jag är livrädd!!!
Sen läser man på Smittskyddsinstitutets hemsida och de får det inte alls att låta så farligt!! Så när man läser det känns man sig lite lugnare!!!
Men hur e det egenligen, ska man skaffa sig en stuga uppe i skogen och sitta där tills ungen kommer så man kan vara lugn?? Eller ska man gå och vara rädd tills den försvinner???!!!
Måste den komma nu????

Barnvagn

2009-07-30 / 19:27:57
Nu har vi köpt vagn till bebisen =)
Så nu är det bara att vänta att h*n ska komma så vi kan få använda vagnen =)
Blev en svart emmaljunga duo!! Jätte fin =)

Jihooo

2009-07-29 / 23:19:09
Hittat en vagn precis som vi vill ha =D och den e billig =) Så nu måste vi bestämma en dag så vi kan åka och kolla på den.... JIPPI =)

Natti natti

förvirrad =)

2009-07-29 / 13:56:23

Helt förvirrad är jag alltså... Det jag tror jag har koll på har jag absolut ingen koll på.. är det så här det är och vara gravid?? Eller är det för att jag går hemma? fast jag har aldrig vart förvirrad förut så jag tror det handlar om graviditeten. =D Och värre kommer det väl bli när den kommer ut antar ja h hi hi!

igår såg man magen röra på sig ordentligt =) samma sak hände idag *Lyckorus*
Jag känner sparkar och rörelser varje dag nu och flera gånger per dag.
Igår när Emils klocka ringde så rörde den sig samma sak hände idag både gångerna. Så jag tror den diggar Bag in da box =)
Tyvärr känner inte Emil sparkarna nå bra än =( Men hoppas de blir tydliga för han också snart, så himla tråkigt att han inte får känna samma sak!!

Sen har jag börjat få uppleva de fantastiska kramperna i vaderna på nätterna.. Usch och fy!! Hemskt är det!!

Hallo!

2009-07-29 / 12:38:32


Blå himel med vita moln idag och jag är helt slut idag! Så otroligt seg så idag på dan tänker jag inte göra allt för mycket. Vila upp mig tills Emil kommer hem för sen ska vi umgås med Emma och Micke =D

Igår var jag i Haraker och sen när Emil kom hem så var vi och fisk som vanligt och Emil fick en fisk ÄNTLIGEN!! Den största hitills men för liten för att ta hem.
 

Imåndags åkte jag, Emil och Winge och hennes svärmor till ett ställe utanför stan. Där kunde man shoppa begagnade barnsaker allt från vagnar till kläder =D Jätte billigt! hittade mammakläder för ca 20 kr st och så hittade vi lite bebiskläder också men bara lite =) Tog ca 10 min från Erikslund så inte ett dug långt heller.

På jakt efter vagn är vi, men kan tänka oss en begagnad vagn, vill helst av allt ha en emmaljunga edge duo! Någon som har en sån som ska säljas??!!

imorgon går jag in i v.24... nu börjar det gå fort här =D Känns som om hösten redan är här! Så skönt väder vi har!!!

27/7

2009-07-27 / 12:41:03
Och så var det måndag igen! Helgen har vart bra. I fredags träffade vi Micke =) och i lördags var vi i sura. Emil gjorde en grund till en altan, åt god mat och Emil drack goa likörer och sånt!!! Jag var nöjd med min cola ja!!!

Igår var vi i stugan och målade två sidor, så nästa gång vi ska dit måste vi riva altan så vi kan måla den sista sidan!! Men man behöver nog inte ta i så mycket förens altan ligger ner. Så vi kanske hinner med att göra början på en ny altan i år!
Måste även måla vit på fönstret och sen har vi ju allt inne som ska fixa och så!

Idag har morfar vart här en sväng, han tyckte vi hade det rörit så han hjälpte mig ner med lite saker i källare. Så idag när Emil kommer hem ska vi åka till tippen och slänga allt skit som är kvar och sen imorgon ska jag nog åka till Haraker och då får jag plocka med saker som ska till stugan. Och sen är det bara ner med resten av kartongerna och sen är allt klart! =)

Idag håller jag på och donar i sovrummet, vill möblera om men vet inte riktigt hur mycket jag kan göra innan jag får ont. För blir det jätte jobbigt så måste jag ju sluta och då får Emil hjälpa mig när han kommer hem och det har han kanske ingen lust med!!

I veckan händer det inte mycket, ska väl ner till miroi och bara visa mig och sen åka hem, helt värdelöst!
I helgen har vi inte heller något planerat än, inte jag iaf!

Nu ska jag slänga i mig mat och fortsätta min städning!!

Torsdag

2009-07-23 / 09:03:26
Idag går jag in i v.23 =D Så senare idag ska jag ta kort på magen (om jag kommer ihåg)!!
Bebisen är nu ca 19 cm från huvud till stjärt och väger omkring 470-575 gram, så den börjar bli stor nu =)

Nu ska jag strax göra mig klar och åka ner på stan till miroi och sen ska jag träffa Winge och gå på stan!!

Igår var vi i Haraker och skulle måla stugan men så blev det inte =/ vi åkte och fiska istället.. Fick upp en massa mört och några andra fiskar med det vara bara att kasta i dem igen. Hade man haft katter som inte är allergisk mot fisk så kunde de fått lite fisk, men Maja tappar ju hår när hon äter fisk!!

Nu kom jag ihåg vad jag drömde.. Drömde att jag hade löshår och sen när jag skulle ta bort det så var allt mitt hår borta. Helt skallig var jag, PANIK!!

Oj klockan är redan efter nio nu måste jag skynda mig så jag kan vara nere på stan om en halvtimme!!!!

Onsdag

2009-07-22 / 09:24:43

Hej hej!!
Igår när jag kom ner till miroi var det några som höll på och bona golvet så jag kom inte in plus att min handledare är på semester men får gå ner dit imorgon så har jag vart där iaf.

Skulle ha fikat med Winge idag men hon var tvungen att gå och jobba så vi satsar på och träffas imorgon istället!!!

Igår var Kusin här och hälsa på sen var vi på Ängsö och fiska, inte en fisk såg vi men en massa mygg =) Så nu har vi skaffat oss fiskegrejer så nu kan vi fiska när vi vill =)

Igår var jag även hos morfar och hälsa på, han erbjöd sig att hjälpa till och måla stugan, han kände att han vill vara till nytta. Så idag när jag ringde och berätta att vi ska åka ut till stugan typ vid fyra för Emil ska till tandläkaren först, lät det inte alls så roligt längre. De skulle ut och plocka blåbär och sen berodde de ju på om DE orkade sen. Hallå?? För det första så var den här den ända dag som han kunde. Och sen vill jag helst hämta bara han så han kan umgås med oss själva utan att tänka på att han måste hem till hunden. Tänkte grilla korv och ha det lite mysigt men nej så kommer det väl inte bli. Att man aldrig lär sig hur vissa människor fungerar, blivit besviken på han många gånger och det verkar ju inte som om det är slut på det än. Tänkte att han kunde lägga ner en eftermiddag/kväll själv med sitt enda barnbarn! För han har ju inge problem att göra det med hennes barnbarn. Så när ska det bli min tur?? Blir så frustrerad och arg!!!!

Idag vaknade JAG FEM!! Jag? Gick upp vid sex tiden efter Emil åkte så det ska bli skoj att få se när jag somnar i kväll!!
Nu ska jag plocka undan frukosten!!


Idag...

2009-07-20 / 20:49:29
..har jag hållit på och plockat i köket och packat ner saker i en kartong som vi inte använder. Onödigt att man har en massa skit i skåpen som man ändå inte använder, så nu åker skiten ner i källaren istället =D
Så imorgon ska jag ta nästa rum, kanske blir det sovrummet och då kommer jag möblera om thii hi!!!
På onsdag ska jag och Winge ner på stan =) och på fredag ska jag träffa Henny det var inte igår =) 
Men imorgon ska jag ta mig ner till miroi *suck och stön*
Nu ska jag och Emil ta fram gamecube och spela lite gamla spel =)
Natti natti

Måndag

2009-07-20 / 11:12:33
Idag börjar Emil jobba, känns som om han  har vart hemma hur länge som helst =D Så vad ska jag göra nu då?
Idag hade jag faktiskt tänk försöka röja här hemma, får se hur långt man kommer innan man får ont men prova kan man ju alltid!!
I lördags var vi och måla en sida av stugan, vilken skilland det blev!
(vi har alltså målat den vänstra sidan för er som inte ser skillnaden) =D

Sen i lördags kväll åkte vi till sura och sov, spelade lite tvspel och de andra drack goa drinkar och groggar =)
Sen igår skulle vi tillbaka till haraker, men då regna det så vi får fortsätta måla en annan dag!!

Och så måste jag bara berätta igen, det rör sig i magen så fort jag lägger mig ner eller sitter Hi hi Jag svävar =)

Tiger

2009-07-17 / 22:05:20
                                


Känner mig som Tiger i nalle puh!! Vill stutsa omkring och bara njuta av livet!! 
Jag är verkligen så himla glad och lycklig nu, bara njuter av att känna så här =D 
Jag känner att det rör sig i magen och har känt det ett par dagar nu så jag njuter av de små rörelserna. Känner vart den ligger är också ganska häftigt och än så länge håller den sig för det mesta på vänster sida.
Att få känna att snart har drömmen slagit in "kanske en dag" sker inom räckhåll nu!! Fyra månader sen ska vi bli föräldrar, njuter och vill att det ska gå fort till november. Får gärna hoppa över de andra månaderna bara det kan bli november snart!!!

Idag var vi och kollade lite på barnvagnar och hittade en till vagn vi skulle kunna tänka oss. Men mamma ska prata med hennes jobbarkompis om vi kan få hälsa på henne och kolla på vagnen som hon ska sälja, så vi vet om vi ska leta efter andra eller om vi ska köpa den. Vill köpa så mycket, alla små detaljer vill handla NU!!
Kläder är klart och så ska vi ju få låna så kläder är avklarat! Strumpor måste inhandlas iaf 2 par till =) Sen finns det ju så fina filtar som jag vill handla och nappar och allt. Har ju två filtar men någon mer skadar väl inte?!!!! Skötbord ska vi inte köpa, har ingen plats för det på toa så då skiter vi i det. Sängen känns som en skit sak som vi tar senare i höst, i värsta fall ska vi ha min gamla, måste bara checka läget hur den ser ut. Spjälskydd till sängen har vi fått så det behöver vi inte tänka på. Men fina lakan vill jag köpa med nalle puh och tummen!! 

Igår var vi i Sura =) Grillade, mmmm så gott det var. 
Ikväll har vi sett Bedtime stories, den var riktigt rolig faktiskt. 
Imorgon kanske vi åker till landet vem vet! I annat fall hänger vi på tippen och kastar allt som ska kastas, känns som man får åka ett par gånger till tippen innan allt skit är borta!!
     

Matte B

2009-07-16 / 12:33:54
Kan då konstatera att jag kommer nog misslyckas med matte b också!! Ett hopplös fall!!! Ska träffa Emma på lördag men det hjälper inte mig tills imorgon för då har jag en inlämningsuppgift och jag fattar nada!!! Att lära sig saker på egen hand är nog inte min grej tyvärr!! Men ska göra mitt allt för att få det och gå ihop!!!

Pengar

2009-07-16 / 12:14:24
idag har jag fått pengar, så jäkla surt. Tänk om det hade vart förra veckan?? Snacka om att saker hade sätt annorlunda ut idag, men men!!
Idag ska jag till miroi, till meknomén och hämta en säkring. Sen ska vi till tippen och om det finns tid vill jag ta mig en tur och titta på vagnar!! =) Stor handla skulle inte sitta fel heller och så ska vi möblera om i sovrummet och tömma källaren på det sista =D

Glömde

2009-07-15 / 22:44:37
Skriv att idag fick jag tillbaka min BIL =o) Så imorgon ska jag ta en sväng i västerås med min underbara bil!!!!
Och nu har jag känt rörelser 2 dagar i rad så HOPPAS att jag får känna varje dag från och med nu  =D


Hallo Hallo

2009-07-15 / 20:52:35
Nu har vi vart i Dalarna och haft det trevligt och så har vi sovit i Haraker i natt.

Så idag har vi hållit på och fixat i stugan, nu börjar det bli skoj och fixa där ute. Klippte gräset och dammsög i stugan vilken skillnad =) Slängde ut äckliga mattor och en soffa och lite annat skit!!! Nu har vi bara en säng och en äcklig matta och hela köket förstås kvar och slänga ut. Sen ska man väl inte ens nämna vad som finns kvar att göra ute men det får bli nästa års projekt. Ny altan, större gräsmatta och stakett.

Det var väldigt trevligt i Dalarna så vi siktar att åka dit nästa år också!! Spelade kubb och spela kort och bara njöt var lite saker vi hann med och göra!! Var även ner till deras grannar och hälsa på. Vilka hundar hon hade, hundrasen heter  Eurasier så häftiga och fina hundar. Blåa tungor har de! En hette Walle och e Pila. Walle fick man inte klappa för han tyckte inte om när främmande människor tog i han. Men hade man godis så gick det bra att komma fram och ta godiset. När godiset var slut så följde han efter mig och Emil, han kom fram och nosa men allt var på hans vilkor. Men så häftig hund, han vi fått hade vi tagit med han på en gång. Han hade nåt som gjorde han speciell!!!
.
Hittade en bild på internet på Walle som vi träffade såå fin:

Söndag kväll!

2009-07-12 / 21:41:21

Imorgon skulle vi har åkt till skara men så blev det inte så. I nu läget känns det helt okej att vi inte åkte!!

Snart har halva Juli gått förstår verkligen inte vart tiden tar vägen?! Vips så kommer det vara november och vi ska ha barn!

Har nästan rensat klart i källaren så i vårt tv rum är det fullt med kartonger och annat skit som ska kastas eller ner i källaren igen. Hade bilen varit lagad så kunde vi ha åkt till tippen en sväng men nu får det stå i hallen ett tag tills vi får tag i en bil!

Vill verkligen få i ordning i vårt sovrum nu och så vill jag ha lite pengar så vi kan handlar hej vilt till bebisen. Och när jag menar hej vilt menar jag inget onödigt och absolut ingen ny vagn för hur mycket pengar som helst! Men skulle ju vara skönt om det kunde vara så, att man bara kunde kasta ut pengar lite här och där. Ska kolla upp lite om det går och fixa, finns säkert någon miljardär människa någonstans här i närheten som vill bli av med lite pengar =D Eller inte!! Men jag är inte orolig, bara av smärtan av att föda ett barn det gör mig orolig! Må hända att jag tjatar men det är verkligen någon som jag är lite rädd för!!

Drömmer varenda natt att det rör sig i magen och att jag känner bebisen när jag rör magen, så i natt då kände jag ett öra. Ett öra av alla saker?!!


Pga att det inte blev nå skara så undrade mina föräldrara om vi ville följa med till svärdsjö imorgon hem till Eva och det tyckte vi lät trevligt för då får vi komma iväg någonstans i sommar iaf. =) Så nu ska jag ta och packa min väska som ska med till dalarna imorgon! =)



Helt klart mitt onödigaste inlägg hitills

2009-07-12 / 17:29:03
Kommer nu....

Jag har då letat efter en låt hur länge som helst, hade just endast ett par ord men tyckte jag hade musiken som stämde. Iaf för 1-2 år sen så hittade jag den låten "Fun Factory - Celebration" på internet och youtube men när jag lyssnade på den fanns INTE mina ord med och inte sa de något liknade ord heller. ( Det ska vara nåt om att "the music is jumping" Så då trodde jag att jag hade fel musik till mina ord. Har letat som en galning nästan lyssnat igenom alla låtar på 90 talet som jag har fått tag i, men icke. Idag har jag suttit och lyssnat på mina gamla skivor och när jag slår på FUN FACTORY MED CELEBRATION så kommer mina ord precis som jag har tänkt mig. Hur sjutton kan de ta bort ord ur en låt bara så där?!! Speciellt i en musikvideo!!! Har man lagt ner tid och själ för den dära låten och så har den funnits där mitt framför mig.. GAAAAHHH!!! Blir bara så irriterad!

Nu är jag tillbaka

2009-07-12 / 13:27:56
Till min gamla blogg! Blir så arg på metrobloggen så nu testar vi blogg.se ett tag så får vi se hur det känns! Konstigt väder idag, ena sekunden regnar det och sen skiner solen! Idag skulle jag och Emil vart och kollat på barnvagnar men det visade sig att just den affären vi skulle till har självklart stängt på söndagar! Så vi får ta oss dit senare i veckan!
Idag har Emma hjälpt mig lite med matten så jag hoppas att det kommer gå lättare när jag sätter mig och läser lite sen.  Får se om vi åker bort imorgon det visar sig!!