22 Maj

2011-05-22 / 21:25:25
Jaha då har man haft lite bloggtorka igen men nu kör vi ett inlägg igen :)

Förra lördagen var vi och tog MASSOR av fina kort på Alma och Elian, vi var på björnön och vallby. Henny var med och tog kort, för hon kan hon :) Här kommer lite bilder från den dagen;




Visst är det fina bilder???? Jag är jätte nöjda med dem!!!!! :) Henny är bäst!

Idag har vi vart i Heby och firat 3 åringen Liam, fikat och träffat Almas farmor och fastrar. Dagen avslutades med pizza och bad för Alma och Liam innan vi åkte hem.
Jag har börjat jobba, har fått vikariat på tre veckor på en förskola, skit skoj är det att få jobba och få komma ut i arbetslivet. Det är max 6 veckor men jag är glad för det lilla.

Igår fyllde min mamma så då var jag och Alma där och firade henne. Emil och grannen var ute och fiska men tyvärr så fick de inte upp en jäkla fisk, så det var verkligen lyckat :)

Snart kommer vi få hem, få och få vi får betala för den :) Iaf en Brio vagn. Skit snygg är den och det kommer göra så vi får lite mer plats i bilen och vi ska åka och ha lite packning med oss.
 visst är den snygg??

Nej nu ska jag ta och titta på Big brother, två veckor kvar sen är det finalen, ÄNTLIGEN!

Nu har det vart lite torrt här inne igen!!!

2011-05-06 / 21:55:41
Fy på mig, men har jag ingen lust att blogga då skiter jag i det :)

Jaha och vad har hänt då??
Min kompis har fått en son för lite över en vecka sen, en liten Troy :) Han föddes samma dag som hans storebror som fyllde 2 år den dagen hade bestämde sig för att komma ut. Hur stor är chansen att man får barn samma dag?? Lite häftigt tycker jag och båda skulle ha vart födda i Maj på olika datum.

Hela förra veckan var Alma hemma och var sjuk, hon va snorig och hade en tand på G. Hon var en riktigt trotsunge förra veckan men det var bara för att hon inte var helt okej.
Hon är RIKTIGT envis den dära ungen, har då ingen aning om hur det kan komma sig :)

Imorgon är det loppis som gäller, har hur mycket som helst som ska säljas. Så jag hoppas jag får ihop en hel del slantar. Så imorgon är det pappa/dotter mys som gäller här hemma ♥

I början av Juni ska jag, Emil och min mamma och pappa åka på kryssning. Det kommer bli intressant :)
Skulle ha åkt med Birka men det blev silja till slut och den har jag aldrig åkt så det ska bli skoj och se hur den ser ut och är. Almas farmor har äran och får vara barnvakt till vårt lilla hjärta!! :)

Nu har jag ialle fall fått till ett litet inlägg, nu är det big brother som vanligt (måste ju säga att jag börjar tröttna på det programmet nu får det snart vara slut, man kan ju inte sluta titta heller :) )