Äntligen

2010-02-28 / 21:44:11
Är verkligen skit dålig på att blogga.. men känns som om när jag väl skriver handlar det mest om Alma =) Men ska försöka bättra mig på det här.

I helgen har vi haft dop och det gick jätte, är verkligen stolt att ha Alma som dotter för hon är snäll jämt!!!
Sover på nätterna och är nog nästan jämt glad =)

Ida fixade en frisyr på mig till dopet, fy va det var ovant =) men efter ett tag kändes det bra hi hi Tack Ida..



Imorgon vet jag inte om vi ska åka till Haraker en sväng på dagen får se när vi vaknar och är klara. Lär ju åka tillbaka med nykeln till kyrkan på förmiddagen och sen vid fyra ska vi till bvc. Alma ska få sin första spruta.. Usch!

Har faktiskt inget speciellt planerat nu.. dopet tog mycket tid.. även fast jag inte fixade så mycket så var det mycket som snurra i huvudet. Men nu är det lugnt och nu ska jag njuta av min dotter som jag älskar mest av allt på hela jorden. Försöka träffa andra mammor så man har några och träffa på dagarna..
Sen umgås med min underbara sambo =D Han är väl världens bästa!!




17/2 2010

2010-02-17 / 16:09:35
Nu var det ett tag sedan jag skrev igen.. Jätte dålig på att blogga och inte tycker jag att det är vidare kul heller just nu.. Har ingen aning om det är ens någon som läser min blogg men skriver för min egen skull mest!

Nu har Alma äntligen börjat ha nappen ofta.. när hon sover tycker hon om den och sin snuttehandduk.. Hittade nå billiga handdukar på jysk som jag tyckte passa bra att ha när hon spyr men icke de har blivit snuttefilt =) Så vi var tvungna att åka och köpa några fler.. sen när jag kom hem och hade tvättat dem ser man hur dålig kvalite det är så det blir nog att åka till jysk och köpa flera så det räcker ett tag ifall om hon nu ska fortsätta ha dem.. Men ska försöka få henne att ta en filt istället känns som om de räcker längre och är bättre kvalite.

Har det väldigt bra hon sover hela nätterna =) Hon är duktig hon min tös hi hi hi

Idag var vi och besikta bilen men det gick tyvärr inte igenom var lite små fel men det ska Dennis fixa =) Vad skulle vi göra utan han hi hi hi!!

Nästa helg ska tösen döpas =D Jätte kul ska det bli... men måste ta mig i kragen att börja baka... men det tar emot som bara den.. BLÄÄÄ!



Världens bästa Alma Izabell =)



2/2 2010

2010-02-02 / 13:39:03
Redan februari.. va tiden går fort =)

Varenda morgon när Alma vaknar så kommer man och så fort hon får se en så får man ett underbart leende =)
Att man kunde älska någon så mycket!!
Stor börjar hon bli också =) 5720 gram vägde hon sist och var 57,4 cm lång =)
Sova i sin egen säng gör hon också nu så nu är det bara att försöka få henne somna lite tidigare varje kväll men det känns som om det blir tidigare och tidigare för varje kväll så jag hoppas vi går åt rätt håll =)

Varit fullt upp ett tag nu.. många födelsedagar men nu ska det vara lugnt fram tills dopet. Eller lugnt och lugnt ska försöka börja baka för rätt som det är, så är det dopdagen!!

Har fått hem dopklänningen tyvärr kunde hon inte ha min men får ha Emils släktdopklänning istället och det går lika bra det =)