5/4 2011

2011-04-05 / 15:04:03
Och så var det April. Förstår inte hur veckorna och månaderna bara springer förbi?!
Igår skulle Alma ha börjat skolas in, men när hon vakna igår hade hon 39 graders feber så vi får avvakta lite tills hon är frisk. Som mest hade hon 40,2 igår, stackarn var helt slut ♥
Idag vaknade hon och då hade hon 39,5. Hon fick en ipren och har varit uppe och pigg hela förmiddagen. Tog tempern på henne innan hon somna för en halv timme sen och då låg den på 37,6 och ipren hade slutat värka så hoppas att hon inte får nå mer feber.



Igår var jag och Malin på klädbytardagarna i Hökåsen, fyndade en hel del och för en gångs skull inget onödigt :)
Nya galonisar så hon kan ha ett par hemma och ett par på dagis. Lite tröjor i 86 för det har hon dåligt av och på grund av att hon nyss börjat använda 86 så hoppas jag hon kan ha det ett tag framöver. En till vår/sommar jacka så nu har hon två och det måste ju vara kanon när hon börjar dagis. Sen blev det lite annat smått och gott som behövdes.    (Nettan, din häst var borta :( )

Om Alma är feberfri imorgon ska vi tillbaka till loppisen och kolla en gång till, det är helt sjukt vad stora högarna är med kläderna. Sen är det halva priset imorgon också så det är ju inte helt fel :)

Snart är det vår och sommar så man kan börja grilla, känns så långt bort men ändå sååå nära :)
Så här såg det ut förra året i Maj när vi hade picknick.


Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: